Skip to Content
Home

Empresa

 

Ignifugaciones Barcelona la divisió de seguretat passiva de l'empresa Instafoc Barcelona, S.L que funciona des de l'any 2.004. Especialitzada en la implantació de sistemes de seguretat passiva, tant distribuint productes com instal·lant-los o assessorant a enginyeries, constructores i clients finals en l'aplicacions de solucions integrals de seguretat passiva contra el foc.

Comptem amb una àmplia experiència emprant totes les solucions disponibles al mercat, treballem amb les millors marques com Promat, Knauf, Rockwool, Isover, Tecresa, etc... Disposem d'un equip propi de professionals format per un enginyer, diversos tècnics comercials i instal·ladors qualificats i especialitzats el que ens permet dur a terme totes les nostres activitats sense necessitat de recórrer a terceres empreses, fet que garanteix una relació directa amb el client que redunda en un millor servei i assessorament.
També distribuim a Espanya productes ignífugs o intumescents com les reixetes EI120, collarets, masilles o saquets intumescents podent oferir preus molt competitius per volum amb estoc permanent per entrega inmediata.

Ignifugaciones Barcelona forma el nucli de divisions de Instafoc Barcelona, S.L. especialitzada a donar serveis d'assessorament, enginyeria, subministrament i instal·lació de sistemes i solucions de seguretat contra el foc. Aquesta empresa pertany, entre uns altres, al Gremi d’Instal·ladors i Mantenidors d’Extintors i Sistemes contra Incendis de Catalunya (GRIMEC) així com a l'Asociación española de empresas instaladoras y mantenedoras de Sistemas contra Incendios (AERME) i compta amb tots els certificats que avalen la qualitat dels nostres serveis. Des d'Abril d'aquest any, estem tramitant l'obtenció del certificat de qualitat ISO 9001:2008 a través de l'empresa “ABS quality evaluations”.

Pot consultar les últimes referències de treballs realitzats en la nostra secció de notícies.

Certificats d'inscripció de l'Empresa:
 

certificat 1    certificat 2    certificat 2