Skip to Content
Home

Catàleg de productes

Registres tallafoc per instal·lacions. EI 60, EI 90 i EI120 C5.

Registre tallafoc per a armaris, buits o passos d'instal·lacions tipus EI60 C5, EI90 C5 o EI120 C5 construits en xapa d'acer galvanitzat sense soldadura i materials ignífugs fins a un grossor de 38 mm. Per a més detall, descarregueu la fitxa tècnica de característiques aquí.

()

Porta tallafocs dos fulles EI-120, RAL 7038. (Clic a la imatge per mides)

Subministrem o subministrem i instal·lem portes tallafocs EI-120 d'alçada europea o espanyola, construïdes en acer galvanitzat de 0'8 mm d'espessor emplenades d'una combinació de materials aïllants ignífugs i tèrmics, amb un grossor de 50 mm, una solapa de 20 mm. i 3 mm. d'espessor. Està disponible tant en acer prelacat com en INOX, així mateix pot triar entre qualsevol de la nostra gamma d'acabats. Disposa de dues frontisses amb rodament de boles i cargols per a regulació vertical. El sistema d'accionament de tancament està compost per dues manovelles de material altament resistent, escuts metàl·lics i carcasses del mateix material que les manovelles amb bocaclauper tots dos costats.(Clic en la imatge per veure mesures). Per a colors, acabats o mesures especials pot utilitzar els nostres formularis o trucar al 93-408.08.80.

()

Ignifugació de bigues de fusta fins R120

Ignifugacions de bigues de fusta mitjançant projecció de 30 mm. de morter de perlita sobre xarxa de nervometall. Resistència al foc de fins a R 120 min. Sol·liciti pressupost aquí o truqui al 93-408-08.80.

()

Reixeta intumescent rectangular amb marc EI 120

Reixetes intumescents rectangulars EI 120 amb mar cper evitar la propagació del fum i el foc. Composades per material intumescent que reacciona davant la calor. Podeu trovar-les des de 150 x150 mm fins 400mm x 400mm amb una protecció màxima de EI-120. Consulteu mides o formes especials. La seva utilització es prescriu a sistemes de ventilació forçada o natural, ventilació a través de portes o parets que requereixin un determinat aillament de foc i fum, sistemes d'evacuació de fums i olors que poguessin extendre un incendi, etc... podeu consultar-nos més aplicacions a info @ extintoresbarcelona.com o bé al 93-408.08.80Tarifa

()

Morter ignífug

Projeccions de morter ignífug de llana de roca per a estructures metàl.liques. Adequat per a interior com per exterior i resistència al foc de 30 a 240 min.

()

Ignifugació de conductes amb panells de llana de roca tipus Conlit AF 150 de Rockwool.

Ignifugacions de conductes per ventilació i cables, quadrats o circulars, mitjançant panells rígids de llana de roca tipus Conlit AF 150 de Rockwool. Resistència al foc de 30 a 180 min.

()

Ignifugació d'estructures metàl.liques projectant perlita

Ignifugació de bigues i pilars metàl.lics fins EF-240 projectant morter de perlita. Sistema económic però brut i poc vistòs, recomanat en obra nova o rehabilitació total a llocs sense activitat on s'ha de posar fals sostre o no import l'estètica. Demani pressupost o estudi aquí o consultins al 93-408.08.80.

()

Reixeta intumescent rectangular EI 120

Reixeta intumescent rectangular EI 120 per evitar la propagació del fum i el foc. Composades per material intumescent que reacciona davant la calor. Podeu trovar-les des de 100x100mm fins 600mmx600mm amb una protecció màxima de EI-120. Consulteu mides o formes especials. La seva utilització es prescriu a sistemes de ventilació forçada o natural, ventilació a través de portes o parets que requereixin un determinat aillament de foc i fum, sistemes d'evacuació de fums i olors que poguessin extendre un incendi, etc... podeu consultar-nos més aplicacions a info @ extintoresbarcelona.com o bé al 93-408.08.80. Tarifa. ENTREGA INMEDIATA AL NOSTRE MAGATZEM O 24 HRS PER MISSATGER.

CONSULTEU ELS NOSTRES DESCOMPTES PER VOLUM ALS NOSTRES COMERCIALS. PREU ESPECIAL PER A LA MIDA 200X200X40, DESDE 26,00 €.

()

Ignífugació de forjats amb morter de perlita.

Ignifugació mitjançant projecció de morter de perlita en forjats dels següents tipus:

  • Forjats de casetons recuperables, fins a R240.
  • Forjat de revoltó ceràmic o revoltó de formigó, fins a EI120 o R120.
  • Forjat de xapa colaborant, fins a REI240.
  • Forjat de llosa de formigó, fins a EI240

Sol·liciti l'estudi de gruixos a aplicar o pressupost aquí o trucant al 93-408.08.80.

()

Porta tallafoc EI120 pintada RAL 7038. (clic a la imagen per veure mides)

Subministrem o subministrem i instal·lem portes tallafoc EI120 de fulla reversible, en xapa d'acer galvanitzada, farcit de material aïllant, grossor 50 mm. Marc angular reversible muntat amb o sense travesser inferior, en perfil de xapa d'acer galvanitzada, amb arpes per a mur i predisposades per a fixació mitjançant tacs i cargols. Pany amb entrada de cilindre i proveïda de bombillo en llautó. Inclòs un joc de claus. Maneta color negre amb ànima d'acer, placa amb entrada de cilindre. Dues frontisses amb rodament de boles i cargol per a regulació vertical. Reforços interns per a pany i predisposició per al muntatge de tanca porta i barra antipànic. Guarnició termoexpandent en el perfil del marc. Targeta d'identificació amb els elements de referència aplicada en el cant de la fulla. (clic a la imagen per veure mides) Per altres colors, acabats o mides podeu consultar-nos mitjançant el formulari de pressupostos o al 93-408.08.80.

()